Vidinge
OM OSS

Vi kan vår råvara och det är Vidinges styrka. Vi utgår från kundens förväntningar och kombinerar därifrån vår processkunskap för att kunna ta fram den perfekta produkten till våra konsumenter. Vidinge kontrollerar hela värdekedjan och håller samma höga kvalitetstänk i fabriken som i odlingarna.

Vidinge drivs av Måns och Björn Nordmark, som är den sjätte generationen uppväxta på Södervidinge Gård. Deras far, Per Nordmark, tog över familjegården år 1981. Per bestämde sig att ändra inriktningen på gårdens lantbruk till grönsaker. 25 år senare förvärvades Norrvidinge Boställe där vi började odla baby leaf såsom rucola, babyspenat, romansallad och mangold.

Det är på Norrvidinge Boställe som Vidinge förädlar grönsaker till ”ready to eat” produkter som säljs runt om i Skandinavien. Första delen av fabriken byggdes 2008 för att tredubbla sin storlek 2010. Idag är fabriken ca 5000m2 stor.

Från början packades enbart sallader som odlades på den egna gården, men steg för steg hittades grönsaksodlare som delar passionen för odling och kvalitet på råvaran runtom i Europa. Idag säljs ca 600 ton tvättade, färdiskurna och fräscha grönsaker i månaden, som är färdiga att användas.

Slutkunder är Nordens största grossister och dagligvarukedjor. Vår verksamhet bedrivs i Norrvidinge beläget strax norr om Lund. Vi säljer våra produkter i Sverige, Danmark och Finland och under 2017 införde vi måltidssallader i vårt sortiment.

background
VIDINGE HAR ETT BRETT SORTIMENT
Vidinge har ett brett kundanpassat sortiment. Vi packar våra sallader i påsar och tråg beroende på våra kunders önskemål och behov. Vi levererar till dagligvaruhandel, storkök och restauranger.
VI GÖR SKILLNAD
Vidinge

Vidinges affärsidé grundar sig på att kontrollera så stor del av värdekedjan som möjligt från råvara till färdig produkt.

  • Kvalitet
  • Tillgänglighet
  • Färskvara
  • Engagemang
  • Stolthet
  • Vardag
VI BLIR STÖRRE
Vidinge

Vi växer både på längden, höjden och bredden och utökar sortimentet med nya fräscha produkter.

Vi bygger en ny anläggning för att fyrdubbla kapaciteten, därför söker vi nya kollegor att växa tillsammans med.

Kontakta oss