VI SÖKER FLER KOLLEGOR TILL VIDINGE
Klicka på rubrikerna, för att läsa mer om våra lediga tjänster
 • Produktionspersonal

  Produktionspersonal

  Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och pack anläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 400 MSEK och närmar sig 200 anställda.

  Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

  I din roll som produktionspersonal kommer du att arbeta vid företagets produktion.

  Vi letar efter personal inom följande avdelningar: skärlinjen, packlinjen och måltidssallad. Vi letar även efter operatörer som skall sköta och underhålla maskinerna.

  Dina arbetsuppgifter:

  – Skära sallad med kniv och skärmaskin.

  – Sortera salad på produktionslinje.

  – Fylla på salad längs linjen.

  – Packning, sköta och underhålla maskinerna.

  Arbetet innebär även att kontrollera produktionsjournaler och övervaka processer vid maskinerna. Arbeta med Microssoft Dynamics AX-produktionssystem.

  Krav / kravspecifikation:

  – Erfarenhet från liknande arbetsområden.

  – Vi pratar engelska i vår fabrik, du behöver förstå och förmedla instruktioner på engelska.

   – Kunskap om Microsoft AX-produktionsprogram är en fördel / premieras

  – Skall kunna ta beslut.

  Tjänsterna är på heltid och vi arbetar 2-skift (6.00-14.30 samt 14.30-23.00). Produktion sker alla dagar i veckan. Våra produktionslokaler håller en temperatur på 5-7 grader.

  Eftersom vi arbetar med livsmedel har vi högsta fokus på hygien och livsmedelssäkerhet vilket innebär att du inte får bära parfym, smycken, piercingar etc på arbetsplatsen.

  Skicka in din ansökan till hr@vidinge.se , ange “Produktionspersonal” I ämnesraden.  Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval.

   

  Hämta PDF >>
  Sök tjänsten >>

Vidinge är ett företag som byggs av oss medarbetare. Vi arbetar i en miljö som präglas av gemenskap och entreprenörskap och drivs av en passion för färsk, frisk och härlig mat. Hos oss är professionalitet och engagemang viktig i alla led av produktionen.

Vidinges affärsidé grundar sig på att kontrollera så stor del av värdekedjan som möjligt från råvara till färdig produkt och på en ständig utveckling av samtliga delar. Nästa steg för oss på Vidinge är en utbyggnad av vår fabrik som kommer att fyrdubbla kapaciteten i anläggningen.

Vidinge