VI SÖKER FLER KOLLEGOR TILL VIDINGE
Klicka på rubrikerna, för att läsa mer om våra lediga tjänster
 • Industrielektriker

  Industrielektriker

  Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och pack anläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 500 MSEK och har omkring 250 anställda.

  Vidinge tillverkar en produkt som förenklar människors vardag. Marknaden är i kraftig expansion och Vidinge står inför ett av de mest intressanta skedena någonsin.

  Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

   

  Arbetsuppgifter

  Dina arbetsuppgifter består av akuta och förebyggande underhåll och felsöknig av process och maskinutrustning inom livsmedelsindustri. Felsökning i elektriska och mekaniska utrustningar hör till de dagliga arbetsuppgifterna. Arbetet innefattar både stark- och svagström. Du arbetar i team som tillsammans ansvarar för underhåll och förbättringar av våra maskin och produktionsutrustningar. Arbetet utförs i 2 skift.

   

  Erfarenhet och kvalifikationer

  Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete inom underhåll på produktionsutrustningar. Befattningen kräver noggrannhet, mycket god förmåga att arbeta självständigt och att du tar egna initiativ.
  Vi önskar att du har goda erfarenheter och kunskaper i underhåll av process och maskinutrustning. Då produktionen oftast sker under tidspress är viktigt att du är noggrann, strukturerad, stresstålig samt har fallenhet förproblemlösning. Eftersom vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar behöver du trivas med att arbeta tillsammans med andra. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.  Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.
  Du har utbildning inom el/automation, behörighet för stark- och svagström samt erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin.

  Merparten av våra anställda kommunicerar på engelska, du måste därför behärska engelska i tal och skrift. Tjänsten är på heltid och vi arbetar 2-skift (6.00-14.30 samt 14.30-23.00). Produktion sker alla dagar i veckan. Våra produktionslokaler håller en temperatur på 5-7 grader.

  Eftersom vi arbetar med livsmedel har vi högsta fokus på hygien och livsmedelssäkerhet vilket innebär att du inte får bära parfym, smycken, piercingar etc på arbetsplatsen.

  Skicka in din ansökan till hr@vidinge.se , ange “Industrielektriker” I ämnesraden.

  Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval.

Vi expanderar på alla nivåer och utvecklar nya produkter och tjänster tillsammans med våra kunder.
Den nya anläggningen för att quadrupole vår kapacitet kommer att hjälpa oss att gå vidare. Vi letar också efter nya kollegor som kommer med oss.

Vidinge