VI SÖKER FLER KOLLEGOR TILL VIDINGE
Klicka på rubrikerna, för att läsa mer om våra lediga tjänster
 • Underhållsreparatör

  Underhållsreparatör

  Underhållsreparatör

  Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och pack anläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 400 MSEK och närmar sig 200 anställda.

  Vidinge tillverkar en produkt som förenklar människors vardag. Marknaden är i kraftig expansion och Vidinge står inför ett av de mest intressanta skedena någonsin.

  Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

  Arbetsuppgifter

  Dina arbetsuppgifter består av akuta och förebyggande reparationer och underhåll av process och maskinutrustning inom livsmedelsindustri. Felsökning i elektriska och mekaniska utrustningar hör till de dagliga arbetsuppgifterna. Du arbetar i team som tillsammans ansvarar för underhåll och förbättringar av våra maskin och produktionsutrustningar. Arbetet utförs i 2 skift.

  Erfarenhet och kvalifikationer

  Vi önskar att du har goda erfarenheter och kunskaper i underhåll av process och maskinutrustning. Då produktionen oftast sker under tidspress är viktigt att du är noggrann, strukturerad, stresstålig samt har fallenhet förproblemlösning.

  Eftersom vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar behöver du trivas med att arbeta tillsammans med andra. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av att bygga upp reservdelslager är detta ett plus.

  Du har en elteknisk/mekanisk grundutbildning på gymnasienivå eller motsvarande med inriktning mot reparationer och underhållsarbete. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som reparatör.

  Merparten av våra anställda kommunicerar på engelska, du måste därför behärska engelska i tal och skrift.

  Skicka in din ansökan till hr@vidinge.se , ange “Underhållsreparatör” I ämnesraden.
  Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval.

Vidinge är ett företag som byggs av oss medarbetare. Vi arbetar i en miljö som präglas av gemenskap och entreprenörskap och drivs av en passion för färsk, frisk och härlig mat. Hos oss är professionalitet och engagemang viktig i alla led av produktionen.

Vidinges affärsidé grundar sig på att kontrollera så stor del av värdekedjan som möjligt från råvara till färdig produkt och på en ständig utveckling av samtliga delar. Nästa steg för oss på Vidinge är en utbyggnad av vår fabrik som kommer att fyrdubbla kapaciteten i anläggningen.

Vidinge