VI SÖKER FLER KOLLEGOR TILL VIDINGE
Klicka på rubrikerna, för att läsa mer om våra lediga tjänster
 • Industrielektriker

  Industrielektriker

  Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och pack anläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 500 MSEK och har omkring 250 anställda.

  Vidinge tillverkar en produkt som förenklar människors vardag. Marknaden är i kraftig expansion och Vidinge står inför ett av de mest intressanta skedena någonsin.

  Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

   

  Arbetsuppgifter

  Dina arbetsuppgifter består av akuta och förebyggande underhåll och felsöknig av process och maskinutrustning inom livsmedelsindustri. Felsökning i elektriska och mekaniska utrustningar hör till de dagliga arbetsuppgifterna. Arbetet innefattar både stark- och svagström. Du arbetar i team som tillsammans ansvarar för underhåll och förbättringar av våra maskin och produktionsutrustningar. Arbetet utförs i 2 skift.

   

  Erfarenhet och kvalifikationer

  Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete inom underhåll på produktionsutrustningar. Befattningen kräver noggrannhet, mycket god förmåga att arbeta självständigt och att du tar egna initiativ.
  Vi önskar att du har goda erfarenheter och kunskaper i underhåll av process och maskinutrustning. Då produktionen oftast sker under tidspress är viktigt att du är noggrann, strukturerad, stresstålig samt har fallenhet förproblemlösning. Eftersom vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar behöver du trivas med att arbeta tillsammans med andra. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.  Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.
  Du har utbildning inom el/automation, behörighet för stark- och svagström samt erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin.

  Merparten av våra anställda kommunicerar på engelska, du måste därför behärska engelska i tal och skrift. Tjänsten är på heltid och vi arbetar 2-skift (6.00-14.30 samt 14.30-23.00). Produktion sker alla dagar i veckan. Våra produktionslokaler håller en temperatur på 5-7 grader.

  Eftersom vi arbetar med livsmedel har vi högsta fokus på hygien och livsmedelssäkerhet vilket innebär att du inte får bära parfym, smycken, piercingar etc på arbetsplatsen.

  Skicka in din ansökan till hr@vidinge.se , ange “Industrielektriker” I ämnesraden.

  Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval.

 • Key Account Manager

  Key Account Manager

  Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och pack anläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 500 MSEK och har omkring 300 anställda. 

  Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung. 

  Arbetsuppgifter
  Du kommer att ha en nyckelroll i Vidinges fortsatta framgång. Vidinge står inför ett av de mest intressanta skedena någonsin. Säljfunktionen består idag av 4 personer och för rätt person finns goda möjligheter att växa med organisationen. Bolaget ska dubbla sin omsättning de närmaste fem åren.

  Vi söker därför en person med stark drivkraft och med en naturlig fallenhet för försäljning och förmågan att bygga långvariga relationer. Du vet sedan tidigare hur man driver försäljning och utvecklar affärer inom FMCG. Hos oss kommer du att arbeta med de stora livsmedelskedjorna och tillsammans med dem utveckla vårt framgångskoncept. Du arbetar tillsammans med områdesexperter i en miljö starkt präglad av entreprenörskap och vi räknar med att du delar vår kärlek till hälsosam, färsk och härlig mat!

  Andra uppgifter kommer att vara:

  * Utveckla och genomföra strategiska och operativa affärsplaner.
  * Ansvara för marknadsandelar, bruttomarginal, budget och prognoser.
  * Formulera och följa upp mål.
  * Arbeta med produktlanseringar och andra marknadsaktiviteter.
  * Sammanställa och analysera marknadsdata
  * Marknadsundersökningar
  * Business Intelligence; följa trender, omvärldsbevakning, konkurrentbevakning och analyser konsumentbeteende.

  Erfarenhet och kvalifikationer
  Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet från dagligvaruhandeln och FMCG. Utbildningsmässigt är du civilekonom med marknadsinriktning eller har motsvarande teoretisk bakgrund.

  Det som kanske är viktigast är att du trivs med att göra affärer, vill utveckla dessa och tillsammans med våra kunder vässa våra koncept. Det är inte nödvändigt att du har tidigare ledarerfarenhet men somperson måste du vara tydlig, kraftfull och ansvarstagande. Du skall kunna motivera och entusiasmera din omgivning och har lätt för att samarbeta och finna lösningar som gagnar alla.

  Vi utgår från att du obehindrat hanterar engelskan i tal och skrift. En del resande ingår I tjänsten – uppskattningsvis 20 dagar per år. Du rapporterar till Commercial Director.

  Är du rätt person för detta jobb och vill vara med om en mycket spännande och utmanande resa?

  Skicka in din ansökan till hr@vidinge.se , ange “KAM” I ämnesraden. Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 30/9

 • Lagerchef

  Lagerchef

  Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och pack anläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 600 MSEK och har omkring 300 anställda.

  Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

  Du kommer att ha en nyckelroll i Vidinges fortsatta framgång. Vidinge står inför ett av de mest intressanta skedena någonsin. Vi har alldeles nyligen satt spaden i marken och påbörjat en utbyggnad av vår fabriksyta. Fabriken blir tre gånger nuvarande storlek och med det ett nytt lager.

  Lagerchefen har det operativa ansvaret för internlogistiken med ansvar för ca 20 medarbetare. Du ansvarar också för resursplanering, arbetsfördelning, arbetsmiljö och säkerhet på lagret samt att verksamheten alltid vidareutvecklas för att bidra till företagets konkurrenskraft. Som chef för internlogistik så rapporterar du till produktionschefen.

  Arbetsuppgifter

  * Leda den dagliga driften på lagret så att uppsatta mål och KPI:s uppnås
  * Coacha och utveckla ledare samt personal
  * Upprätta, följa upp och rapportera utfall av budget
  * Säkerställa personalbehov och kompetens inom lagret
  * Säkerställa att lagret har rätt utrustning och hjälpmedel
  * Säkerställa att interna processer och policyer följs
  * Hålla sig uppdaterad om utveckling inom relevanta områden för rollen
  * Kontinuerligt utveckla och implementera processer samt metoder för lagret som en del i hela varuflödeskedjan
  * Fastställa, följa upp och förbättra KPI:er för lagerhantering och inrikestransporter
  * Arbeta med frågor som arbetsgivaransvar för lagerverksamheten
  * Identifiera och hantera risker inom lagerhanteringen (systematiskt arbetsmiljöarbete, incidentrapportering etc.)

  Erfarenhet och kvalifikationer

  Eftergymnasial utbildning inom lager eller logistik är inte ett krav men starkt meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som ledare och förståelsen för lagerhantering samt hela varuflödesprocessen. För att vara aktuell för tjänsten har du minst 3 års dokumenterade erfarenhet av lagerhantering med personalansvar, gärna inom automation. Du har god förståelse för affärssystem, Microsoft AX används idag. Det är meriterande om du har erfarenhet från LEAN och god vana att jobba mot ständiga förbättringar. Flytande kunskaper i engelska är ett krav.

  För att lyckas i den här rollen är du en strukturerad, engagerad och prestigelös ledare som är trygg i din person och som gillar att coacha och utveckla andra. Du har en god problemlösningsförmåga och en stor portion tålamod. Tjänsten innebär många kontaktytor därför är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt, samt att du är van att kommunicera på alla nivåer såväl externt som internt.

  Är du rätt person för detta jobb och vill vara med om en mycket spännande och utmanande resa?

  Skicka in din ansökan till  hr@vidinge.se  , ange “Lagerchef” I ämnesraden.  Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 15/10

Vi expanderar på alla nivåer och utvecklar nya produkter och tjänster tillsammans med våra kunder.
Den nya anläggningen för att quadrupole vår kapacitet kommer att hjälpa oss att gå vidare. Vi letar också efter nya kollegor som kommer med oss.

Vidinge